1/12/2025
|
Løgismose i Netto
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér østers au naturel, hvor intet forstyrrer deres mineralske, salte og friske smag. Med andre ord, smagen af Atlanterhavet i sin pure form.
Ingredienser
- Løgismose franske østers
- Citron
- Evt. hakkede skalotteløg
Sådan gør du
Step 1
Åbn østers, hæld vandet fra og løsn fra skallen. Placér på et serveringsfad på knust is, salt eller småsten.
Step 2
Servér med citronbåde og evt. hakkede skalotteløg.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...