31/3/2019 | Magasin 3 2019
Østers med garniture
Østers med garniture med peberrodsfløde og agurk. Østers kan og bør spises i hele sæsonen, som strækker sig fra efterår til tidligt forår alt efter art. Denne opskrift med dobbeltfløde og peberrod er den perfekte snackmundfuld, som bør nydes med kølig Champagne i forårssolen. Køb dine friske østers i vores gourmetsupermarkeder eller hos fiskehandleren.
Ingredienser
- 10 stk østers
- ¼ stk agurk
- 1 lille bundt purløg
- 2 dl dobbeltfløde 47-50% , evt. normal piskefløde
- Friskrevet peberrod
Sådan gør du
Step 1. Skær agurken i små tern eller tynde stave, brug gerne mest muligt med grønt på og undgå den våde midte. Snit purløg fint.
Step 2. Åbn dine østers.
Step 3. Kom en ½ tsk. fløde på hver østers. Drys purløg og agurketern over østersene. Riv lidt peberrod over hver østers til slut – servér gerne på is.
Tip
Find friske østers i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod
Tip
Der er ingen regel for, hvor lang tid før servering, du må åbne østers, så længe de blot er på køl. Smagen vil dog aftage eller tage smag af køleskab over tid.