Nytårsmenu
20 resultater
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Negroni Spritz
Negroni er i sin urform lige dele Gin, Vermouth og Campari, og fortyndes den, kaldes den mange stede...
Martini Soda med twist take two
Aquavit og Vermouth er næppe klassisk, men med Dill & Anise Aquavit frem for Gin tænker man selvfølg...
Østers i røget univers
Man skal ikke være bange for at kaste fremmede smage over sine østers, så længe det er med måde. Mag...
Østers i mineralsk univers
Vi er netop trådt ind i første efterårsmåned der slutter på 'r', og det betyder, at østerssæsonen er...
Summerbird Amber-mousse
Summerbirds Amber-chokolade er nærmest ikonisk, i hvert fald er den et af Summerbirds mest populæ...
Côte du Boeuf af Aubrac-kvæg med kartoffelrösti og portvinssauce
I opskriften her er det den storslåede Côte du Boeuf, som får kærlig kokke-behandling og serveres...
Champagnesorbet
Isproducenten Kødbyens Is, som er en af vores trofaste leverandører i butikken på Nordre Toldbod, ko...
Toast à la Løgismose
Natmad skal være sprødt, blødt, salt, fedt på den fede måde og umanerligt velsmagende – alt dét e...
Hvide asparges med sortfodsskinke
Nu er de her! De tykke, sprøde og smørfede stængler. Vi kunne næsten ikke tro vores egne øjne, da de...
Gratinerede østers
Østers – alle dage en klassiker hos Løgismose – hvad end den er rå eller gratineret. Fine de Claire...
Torsk og svampe
I denne ret får den hvide fisk selskab af sprød blomkål, smørfed hollandaise og jordede noter fra sv...
Mosaik af torsk
Her får du opskriften på vores kokkes bud på årets nytårsforret - torsk med østersemulsion, brændt l...
Sandart med kartoffel-gratin & tomat- & løgkompot
Sandarten er muligvis en af de bedste spisefisk fra ferskvandet. Den er i familie med aborren og er ...
Østers med garniture
Østers med garniture med peberrodsfløde og agurk. Østers kan og bør spises i hele sæsonen, som stræk...