1/12/2025
|
Løgismose i Netto
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet en barklassiker om til frossen granité, så østers kan nydes med både bobler og Gin & Tonic til Kongens nytårstale.
Ingredienser
- 4 Løgismose franske østers
- 25 g gin
- 225 g tonic
- 1 bundt frisk rosmarin
- 1 lime eller citron
Sådan gør du
Dag 1
Step 1. Miks Gin og Tonic dagen før. Blend frisk rosmarin i – kan udelades. Kom drikken i en beholder og sæt på frys natten over.
Dag 2
Step 1. Åbn østers, hæld vandet fra og løsn fra skallen. Placér på et serveringsfad på knust is, salt eller småsten.
Step 2. Skrab den frosne G&T med en gaffel og læg en god portion på hver østers. Afslut evt. med lidt friskhakket rosmarin.
Tip
Det er godt af have et porøst underlag, så østersene ikke skøjter rundt, f.eks. knust is, salt eller småsten. Sten kan desuden varmes, hvis østersene er varme eller opbevares på frys, hvis de er kolde.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...