Små grillede porrer med østers-vinaigrette
en luksuriøs snack
Ingredienser
- Porrer
- 20 stk mini porrer eller forårsløg
- 1 tsk Løgismose smør
- ⅕ dl sherry vineddike
- 1 tsk salt
- Vinaigrette
- 12 stk østers
- 1 stk skalotteløg
- ½ dl olivenolie
- ½ stk citron saft herfra
- 2 spsk hakket persille
Sådan gør du
Step 1.
Åbn østersene og hak dem groft, pas på, at der ikke er skaller i og vend dem med finthakket skalotteløg, olie, citron og persille.
Step 2.
Kog porrerne i vand med lidt smør og salt. Vandet skal blot lige dække. Tag porrerne op og dup dem tørre med køkkenrulle. Grill dem derefter på en tør grillpande, til de får et flot mønster, hæld eddiken over porrerne og giv dem ca. 30 sekunder mere.
Step 3.
Læg de grillede porrer på et fad eller tallerken og hæld østers-vinaigretten over.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...