Små grillede porrer med østers-vinaigrette
en luksuriøs snack
Ingredienser
- Porrer
- 20 stk mini porrer eller forårsløg
- 1 tsk Løgismose smør
- ⅕ dl sherry vineddike
- 1 tsk salt
- Vinaigrette
- 12 stk østers
- 1 stk skalotteløg
- ½ dl olivenolie
- ½ stk citron saft herfra
- 2 spsk hakket persille
Sådan gør du
Step 1.
Åbn østersene og hak dem groft, pas på, at der ikke er skaller i og vend dem med finthakket skalotteløg, olie, citron og persille.
Step 2.
Kog porrerne i vand med lidt smør og salt. Vandet skal blot lige dække. Tag porrerne op og dup dem tørre med køkkenrulle. Grill dem derefter på en tør grillpande, til de får et flot mønster, hæld eddiken over porrerne og giv dem ca. 30 sekunder mere.
Step 3.
Læg de grillede porrer på et fad eller tallerken og hæld østers-vinaigretten over.
Andre forslag
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...