1/1/1970 |
Små grillede porrer med østers-vinaigrette
en luksuriøs snack
Ingredienser
- Porrer
- 20 stk mini porrer eller forårsløg
- 1 tsk Løgismose smør
- ⅕ dl sherry vineddike
- 1 tsk salt
- Vinaigrette
- 12 stk østers
- 1 stk skalotteløg
- ½ dl olivenolie
- ½ stk citron saft herfra
- 2 spsk hakket persille
Sådan gør du
Step 1.
Åbn østersene og hak dem groft, pas på, at der ikke er skaller i og vend dem med finthakket skalotteløg, olie, citron og persille.
Step 2.
Kog porrerne i vand med lidt smør og salt. Vandet skal blot lige dække. Tag porrerne op og dup dem tørre med køkkenrulle. Grill dem derefter på en tør grillpande, til de får et flot mønster, hæld eddiken over porrerne og giv dem ca. 30 sekunder mere.
Step 3.
Læg de grillede porrer på et fad eller tallerken og hæld østers-vinaigretten over.
Andre forslag
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Lammebrisler med ærtepuré og ristede kantareller
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana. I denne versio...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Blinis med rygeostcreme, røget laks og lakeserogn
Den gode, let syrlige fynske rygeost er en fortræffelig ledsager til fede fisketyper som laks og ...
Østersceviche med koriander og sprøde ris
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i en citrusmarinade, der sålede...