Spaghetti n' meatballs
Ingredienser
- Kødboller
- ½ stk grøn chili
- 1 stk stort rødløg
- 1 fed hvidløg
- 400 g hakket oksekød
- 1 spsk tomatpuré
- ½ tsk paprika
- 2 tsk salt
- ½ dl olivenolie
- 4 stk sort peberkorn
- Tomatsauce
- 2 fed hvidløg
- 2 stk rødløg
- ½ stk grøn chili
- 1 dl hvidvin
- 2 stk røde peberfrugter
- 1 stk gulerod
- 2 dåser hakkede tomater
- ½ dl olivenolie
- 1 bundt frisk basilikum hakket
- Lidt rørsukker
- Salt og friskkværnet peber
- 1 pakke spaghetti
- 1 stk god parmesanost
Sådan gør du
Kødboller
Step 1. Hak chili, løg og hvidløg fint. Bland herefter alle ingredienser sammen og rør farsen sej med en grydeske, det tager nok et par min. stil den på køl ½ times tid. Når farsen har sat sig, formes små boller som steges gyldne på panden. Når de er færdige kommes de i et ildfast fad.
Tomatsauce
Step 1. Hak hvidløg, rødløg og chili fint. Sauter det af i en gryde uden det tager farve. Når løgene er blanke tilsættes hvidvin og reduceres ind til det halve. Fjern kernerne fra peberfrugterne og snit dem groft. Skræl guleroden og snit den i i tynde skiver, kom peberfrugter, gulerod og hakkede tomater i gryden og lad det simre i ca. 30 min. under låg.
Step 2. Med en stavblender blendes saucen, hæld oliven olien i lidt af gangen og herefter basilikum, gem lidt til pynt. Smag til med salt, peber og rørsukker.
Step 3. Hæld saucen over kød bollerne og varm det i ovnen i ca. 10 min.
Step 4. Kog pastaen i letsaltet vand. Server retten med masser af revet parmesanost.
Andre forslag
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
