Oksekød
13 resultater
Klassisk bolognese
Der findes et hav af meninger og holdninger til hvad en klassisk Ragout Bolognese er. Dette er mit b...
Côte du Boeuf af Aubrac-kvæg med kartoffelrösti og pebersauce
I opskriften her er det den storslåede Côte du Boeuf, som får kærlig kokke-behandling og serveres me...
Pomelosalat med oksekød
Pomeloen er i de danske hjem ikke særlig velkendt, særligt ikke i det salte køkken. Citrusfrugtens s...
Moussaka
Mousakka er for grækerne, hvad lasagne er for italienerne. I moussaka er lasagnepladerne skiftet ud ...
Sashi-oksekød fra Freygaard, svamperagout og trøffelsauce
Hvad end du er til kød eller fisk, har vi et bud på hovedretten til din nytårsaft. Her får du ops...
Rumpsteak
Tykstegsbøffer i skiver med lun salat af sommergrønt serveret med olivenolie-blanquette.
Boeuf bourguignon
Tilberedt efter henkogningsmetoden.
Côte de boeuf
Med Karl Johan-bearnaise og pommes frites. Bistroklassikeren over dem alle! Noget så simpelt, men no...
Hjemmelavede forårsruller
Med sur/sød relish og radise salat