Oksekød
20 resultater
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Grillet ribeye med kryddersmør
Et rigtigt herremåltid: krogmodnet ribeye med flot fedtmarmorering og højde, sprød bagekartoffel med...
Klassisk bolognese
Der findes et hav af meninger og holdninger til hvad en klassisk Ragout Bolognese er. Dette er mit b...
Côte du Boeuf af Aubrac-kvæg med kartoffelrösti og portvinssauce
I opskriften her er det den storslåede Côte du Boeuf, som får kærlig kokke-behandling og serveres...
Pomelosalat med oksekød
Pomeloen er i de danske hjem ikke særlig velkendt, særligt ikke i det salte køkken. Citrusfrugtens s...
Moussaka
Mousakka er for grækerne, hvad lasagne er for italienerne. I moussaka er lasagnepladerne skiftet ud ...
Sashi-oksekød fra Freygaard, svamperagout og trøffelsauce
Hvad end du er til kød eller fisk, har vi et bud på hovedretten til din nytårsaft. Her får du ops...
Rumpsteak
Tykstegsbøffer i skiver med lun salat af sommergrønt serveret med olivenolie-blanquette.
Boeuf bourguignon
Tilberedt efter henkogningsmetoden.
Côte de boeuf
Med Karl Johan-bearnaise og pommes frites. Bistroklassikeren over dem alle! Noget så simpelt, men no...
Hjemmelavede forårsruller
Med sur/sød relish og radise salat