30/11/2020 | Magasin 7 2020
Toast à la Løgismose
Natmad skal være sprødt, blødt, salt, fedt på den fede måde og umanerligt velsmagende – alt dét er vores kokkes natmadskit, som klæder dig på til at servere toast à la Løgismose for dine gæster, når der er behovfor en spiselig pause mellem drinks, Champagne og dansable rytmer fra højtaleren.
Toasten kan naturligvis også agere frokost lidt udover det sædvanlige.
Ingredienser
- 8 skiver Løgismose økologisk Danbo eller din favorit smelteost
- 8 skiver skinke af god kvalitet
- 8 skiver foccacia
- Sennepsmayonnaise
- Bøftomater
- Løgismose smør
- Flagesalt
Sådan gør du
Step 1
Smør foccaciabrødet med sennepsmayonnaise
Step 2
Placér 2 skiver skinke og 2 skiver ost på hver toast
Step 3
Top med skiver af bøftomat og læg den øverste skive brød på.
Step 4
Har du et toastjern kan du toaste heri. Alternativt kan du varme en pande godt op, tilsætte en gavmild klat smør og stege dine toast på panden i den brusende smør. Vend efter et par minutter, når du kan se osten begynder at smelte. Steg begge sider i rigeligt smør og afslut med flagesalt lige inden servering.
Andre forslag
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...