30/11/2020 | Magasin 7 2020
Toast à la Løgismose
Natmad skal være sprødt, blødt, salt, fedt på den fede måde og umanerligt velsmagende – alt dét er vores kokkes natmadskit, som klæder dig på til at servere toast à la Løgismose for dine gæster, når der er behovfor en spiselig pause mellem drinks, Champagne og dansable rytmer fra højtaleren.
Toasten kan naturligvis også agere frokost lidt udover det sædvanlige.
Ingredienser
- 8 skiver Løgismose økologisk Danbo eller din favorit smelteost
- 8 skiver skinke af god kvalitet
- 8 skiver foccacia
- Sennepsmayonnaise
- Bøftomater
- Løgismose smør
- Flagesalt
Sådan gør du
Step 1
Smør foccaciabrødet med sennepsmayonnaise
Step 2
Placér 2 skiver skinke og 2 skiver ost på hver toast
Step 3
Top med skiver af bøftomat og læg den øverste skive brød på.
Step 4
Har du et toastjern kan du toaste heri. Alternativt kan du varme en pande godt op, tilsætte en gavmild klat smør og stege dine toast på panden i den brusende smør. Vend efter et par minutter, når du kan se osten begynder at smelte. Steg begge sider i rigeligt smør og afslut med flagesalt lige inden servering.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Forårsbao
Baobun er en asiatisk dampet bolle, blød og luftig – her fyldt med danske fjordrejer...
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk