Fiskeretter
9 resultater
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Ferieminder om de franske bistroer, hvor bordene f...
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marine...
Solbær-blommesild
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, ma...
Dampede blåmuslinger med chorizo og Piment d’Espelette
Surf’n’turf-inspireret middagsret, hvor de røgede noter fra chorizo og paprika på fornemmeste vis un...
Havtaskehale med muslingenage, smørstegt grønkål og svampe
Havtasken er både i smag og tekstur tæt på hummer, men prisen en kende mere overkommelig. Hør din fi...
Brandade på kuller
Brandade er en, for mange, overset fiskeret, og det er egentligt en skam. Den cremede kartoffelret m...
Kogte krebs
Sæsonen for friske krebs er august og september og det er en af de ypperste fødevarer i sæson netop ...
Rejer på grillen med Piment d’Espelette-marinade
Store friske rejer i en pikant marinade med det baskiske krydderi Piment d’Espelette er smagen af so...
”Lobescoves”
Med sprøde rødbeder og kapers