1/11/2021
|
Magasin 9 2021
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Til det store sildebord får du her opskriften på en sildemad med bornholmske kryddersild, pisket creme fraiche, løg og kapers.
Ruths sild er en nærmest berømt og berygtet specialitet fra Christiansø produceret efter en hemmelig familieopskrift. En opskrift, som vi godt gad at have fingerende i, for Ruths sild er sild i verdensklasse.
Ingredienser
- 10 stk kryddersildefileter fra Ruths
- 4 spsk Løgismose creme fraiche 18%
- 4 tsk kapers
- 1 rødløg i tern
- peberrod revet og efter behov
- dild
- Rugbrød og krydderfedt fra Als
Sådan gør du
Step 1
Pisk creme fraiche stiv og smag den til med en smule salt.
Step 2
Anret i denne rækkefølge: rugbrød, fedt, sild, creme fraiche, kapers, løg, peberrod, dild.
Tip
Køb Ruths kryddersild i butikken på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...