31/10/2021 | Magasin 9 2021
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marineret, stegt, kogt og råt, og hvis det hele ikke blev serveret i én pærevælling, ville en sommelier givet kunne præstere en spændende vinmenu, som med en 6-8 indslag matchede de forskellige smage. Men det handler også om tryghed og traditioner, så når det trækker op til jule- og påskefrokost giver vi vores sommelier en fridag, skyder genvej og klarer os med øl og snaps til resten!
Ingredienser
- Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
- 10 stk kryddersildefileter fra Ruths
- 4 spsk Løgismose crème fraîche
- 4 tsk kapers
- 1 rødløg , i tern
- peberrod , revet og efter behov
- dild
- Rugbrød og krydderfedt fra Als
Sådan gør du
Sådan gør du
Pisk creme fraiche stiv og smag den til med en smule salt
Anret i denne rækkefølge: rugbrød, fedt, sild, creme fraiche, kapers, løg, peberrod, dild.
Andre forslag
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Hønsesalat med drueagurker og syltede svampe
En dansk smørrebrødsklassiker spækket med Løgismose kylling, syltede agurker og svampe og en mass...