15/5/2025
|
Magasin 2 2025
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatype, oplagt at sætte småfolk til at trille, mens Pecorara henviser til ricotta lavet på fåremælk. Sidstnævnte er svær at opstøve herhjemme, så Kasper tyede til ricotta på komælk af overordentligt kvalitet.
Et meget delevenligt pastamåltid for store som små.
Ingredienser
- Pasta
- 150 g durumhvedemel
- 150 g hvedemel tipo 00
- 4 æg
- Sauce
- 1 peberfrugt
- 1 lille aubergine
- ½ squash
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 400 g flåede tomater
- 1 bundt basilikum
- 6 spsk Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- Salt
- 100 g frisk ricotta
- Parmigiano Reggiano
Sådan gør du
Pasta
Step 1. Ælt mel og æg sammen. Fordel i fire klumper, pak ind i film, og lad hvile minimum 1 time på køl.
Step 2. Rul små stykker af dej ud til lange tynde orme. Vikl enden rundt om din tommeltot, så der dannes en lille ring og nip det lange stykke af. Læg ringene på et meldækket bord. Fortsæt til dejen er opbrugt.
Sauce
Step 1. Skær peberfrugt, aubergine og squash i tern. Hak løg og knus hvidløg
Step 2. Brun peberfrugt, aubergine og squash af i en gryde med lidt olivenolie, og sæt til side. Sautér hakkede løg og hvidløg i samme gryde, til de er glasklare. Tilsæt flåede tomater, stegte grøntsager og basilikum. Krydr med salt.
Step 3. Kog pastaen i saltet vand i 3-4 min. Kom pastaen i saucen, og kog færdig i et par min. Servér med ricotta og parmesan på toppen.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...Grøn risotto med spinat og ramsløg
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...