31/1/2022 | Magasin 1 2022
Burrata med stenbiderrogn og citron
Hvis man ikke lige vidste det, skulle man måske ikke tro det – burrata og stenbiderrogn er et 'match made in heaven'. Fedme, sødme og naturlig syre fra mælkeproduktet forenet med den klare smag af hav er en fryd for smagsløgene.
Ingredienser
- 1 stk stor burrata eller 4 små, kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
- 200 g stenbiderrogn , renset og saltet
- 4 spsk god olivenolie
- ½ stk økologisk citron , lime, grape eller yuzo, skallen herfra
- Friskkværnet peber
- Purløg
Sådan gør du
Step 1.
Anret burrata i en dyb tallerken.
Step 2.
Snit osten i midten, åbn den lidt, og dryp den med olivenolie, revet citrusskal og friskkværnet peber.
Step 3.
Anret herefter med stenbiderrogn og purløg på toppen, og servér med ristet brød, sprøde vafler eller pommes frites.
Tip
Burrata kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
Tip
Bestil din stenbiderrogn på ugens fiskebestilling, når den nordiske caviar er i sæson. Stenbiderrognen kan efterfølgende afhentes i butikken på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...