31/1/2022 | Magasin 1 2022
Burrata med stenbiderrogn og citron
Hvis man ikke lige vidste det, skulle man måske ikke tro det – burrata og stenbiderrogn er et 'match made in heaven'. Fedme, sødme og naturlig syre fra mælkeproduktet forenet med den klare smag af hav er en fryd for smagsløgene.
Ingredienser
- 1 stk stor burrata eller 4 små, kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
- 200 g stenbiderrogn , renset og saltet
- 4 spsk god olivenolie
- ½ stk økologisk citron , lime, grape eller yuzo, skallen herfra
- Friskkværnet peber
- Purløg
Sådan gør du
Step 1.
Anret burrata i en dyb tallerken.
Step 2.
Snit osten i midten, åbn den lidt, og dryp den med olivenolie, revet citrusskal og friskkværnet peber.
Step 3.
Anret herefter med stenbiderrogn og purløg på toppen, og servér med ristet brød, sprøde vafler eller pommes frites.
Tip
Burrata kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
Tip
Bestil din stenbiderrogn på ugens fiskebestilling, når den nordiske caviar er i sæson. Stenbiderrognen kan efterfølgende afhentes i butikken på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Salat af grillede ferskner, rucola, salattern og pinjekerner
Det er naturligt at grille fisk og kød og efterhånden også alskens grøntsager – men har du prøvet...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...