1/11/2021
|
Magasin 9 2021
Friteret Camembert med Løgismose solbær marmelade
Ingredienser
- 1 stk Camembert , af god kvalitet og ikke for moden
- 2 æg
- Panko rasp
- Løgismose hvedemel
- 1 liter smagsneutral olie
- Løgismose solbærmarmelade
Sådan gør du
Step 1
Del Camembert i 6 stykker og panér den først i hvedemel, dernæst i sammenpiskede æg og til sidst i panko-rasp. Sæt de panerede ostestykker i fryseren ca. 30 min., inden de friteres.
Step 2
Fritér ostestykkerne i neutral olie ved 180 °C til de er gyldne og sprød og flydende indeni. Servér med Løgismose solbær syltetøj.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.