31/5/2019 | Magasin 5 2019
Grillet blæksprutte med chipotle-marinade
Blæksprutter som fødevare har ofte et lidt negativt ry. Det skyldes ofte, at man har smagt en blæksprutte, som ikke har været tilberedt hensigtsmæssigt og derfor været sej som gummi. Men tilberedes blæksprutten korrekt, er den mør og smagfuld. Fortrinlig kan den eksempelvis blive, hvis blæksprutten tilberedes på grill. Prøv denne enkle opskrift på marineret blæksprutte på grillen og servér den som forret for dine gæster med et godt glas kølig hvidvin.
Ingredienser
- 10 stk 10-armet blæksprutter
- 1 flaske Stonewall Chipotle Grill Sauce
- 4 lime
Sådan gør du
Step 1. Rens blæksprutterne og del dem i hoved og krop. Næbbet fjernes fra hovedet og kroppen skæres op, så du har en stor flade.
Step 2. Skyld blæksprutterne i koldt vand.
Step 3. Marinér blæksprutterne med grillesaucen og grill derefter ved høj varme i 1 minut på hver side. Grill også lime på skærefladen.
Step 4. Servér blæksprutterne med den grillede lime.
Tip
Køb friske blæksprutter i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...