1/1/1970 |
Karrysild
Klassikeren på det veldækkede frokostbord.
Ingredienser
- 1 stk æble
- 1 stk rødløg
- 1 glas marinerede sild
- 1 tsk karry
- ½ tsk stødt koriander
- ½ tsk stødt spidskommen
- 1 tsk vindruekerneolie
- 100 g mayonnaise
- 50 g creme fraiche 38%
- ½ dl æblecidereddike
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Skær æbler og løg i små tern. Skær sildene i mundrette bidder og læg dem i en sigte, så den overskydende syltelage kan dryppe fra. Sauter krydderierne i lidt olie på panden og afkøl.
Step 2.
Bland mayonnaise og cremefraiche og smag til med krydderierne, æblecidereddike, salt og peber. Tilsæt sild, æbler og løg.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.