1/1/1970 |
Karrysild
Klassikeren på det veldækkede frokostbord.
Ingredienser
- 1 stk æble
- 1 stk rødløg
- 1 glas marinerede sild
- 1 tsk karry
- ½ tsk stødt koriander
- ½ tsk stødt spidskommen
- 1 tsk vindruekerneolie
- 100 g mayonnaise
- 50 g creme fraiche 38%
- ½ dl æblecidereddike
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Skær æbler og løg i små tern. Skær sildene i mundrette bidder og læg dem i en sigte, så den overskydende syltelage kan dryppe fra. Sauter krydderierne i lidt olie på panden og afkøl.
Step 2.
Bland mayonnaise og cremefraiche og smag til med krydderierne, æblecidereddike, salt og peber. Tilsæt sild, æbler og løg.
Andre forslag
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave.
Fransk fyldig løgsuppe
Tanken om en fyldig løgsuppe varmer en helt ind i hjertet, og intet kan være nemmere og mere enkelt....
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Blæksprutte med tomatsalat
Drøm dig til en sydeuropæisk fiskerestaurant med engangsdue og brød i papirsposer med en servering s...
Karamelliseret løgtærte med munster
Den klassiske Tarte Tatin er muligvis en af vores favoritdesserter, fordi den karamelliserer så fryd...
Sommersalat med østers- og stikkelsbærvinaigrette
Magnus' skønne bud på sommersalaten til sommerens mange langbordsmiddage. Østers siges at være verde...
Fetasalat med grillet grønt
Denne lune fetasalat med grillet grønt skal du prøve en sommerlig hverdagsaften! Retten passer sig s...