Karrysild
Klassikeren på det veldækkede frokostbord.
Ingredienser
- 1 stk æble
- 1 stk rødløg
- 1 glas marinerede sild
- 1 tsk karry
- ½ tsk stødt koriander
- ½ tsk stødt spidskommen
- 1 tsk vindruekerneolie
- 100 g mayonnaise
- 50 g Løgismose creme fraiche 18%
- ½ dl æblecidereddike
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Skær æbler og løg i små tern. Skær sildene i mundrette bidder og læg dem i en sigte, så den overskydende syltelage kan dryppe fra. Sauter krydderierne i lidt olie på panden og afkøl.
Step 2.
Bland mayonnaise og cremefraiche og smag til med krydderierne, æblecidereddike, salt og peber. Tilsæt sild, æbler og løg.
Andre forslag
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...