1/11/2021
|
Magasin 9 2021
Løgismose karrysild med smilende æg og brøndkarse
En simpel klassiker, hvor magien ligger i detaljen. Nemlig det perfekt kogte æg fra frilandshøns med en smuk gul blomme og en god sild.
Vi anbefaler vores gammeldags modnede sild. De er fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter og skåret i bidder, så de er lige til at lægge på et godt stykke rugbrød, pynte og servere til påskefrokosten eller julefrokosten.
Ingredienser
- 1 glas Løgismose karrymarinerede sild
- 4 æg
- 1 løg
- Brøndkarse
- Rugbrød
- Krydderfedt (Find krydderfedt fra Als i butikken på Nordre Toldbod)
Sådan gør du
Step 1
Kog æggene i 5½ min. Køl dem efterfølgende ned, pil og skær i halve.
Step 2
Pil og skær løg i ringe.
Step 3
Anret i følgende rækkefølgende: rugbrød, fedt, sild, løg, æg og brøndkarse. Nyd med kølig øl og lidt god snaps.
Andre forslag
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...