Mørke maltsild
Ingredienser
- 1 stk kanelstang
- 10 stk nelliker
- 5 stk kardemommekapsler
- 1 stk stjerneanis
- 1 stk Løgismose julebryg
- 150 g brun farin
- ½ stk rød chili alt efter styrke
- 1 stk appelsin saft og skal herfra
- 1½ dl vand
- 1 tsk mørkt maltpulver
- 1 glas marinerede sild
Sådan gør du
Step 1.
Rist de tørre krydderier ved jævn varme i en gryde, de må ikke blive brændte, men skal blot frigive smagsstofferne. Tilsæt øl og brun farin og lad det koge lidt ind. Tilsæt så lidt sildelage, grofthakket chili, skal og saft fra appelsinen og til sidst vandet.
Step 2.
Lad det koge godt igennem, pisk derefter maltpulveret i og lad lagen simre, til den begynder at jævne lidt. Smag til og juster evt. med ekstra krydderier. Lad lagen afkøle helt, inden den hældes over sildefileterne. Lad det trække på køl i ca. 3 døgn.
Andre forslag
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...