1/4/2019
|
Magasin 3 2019
Østers med garniture
Østers med garniture med peberrodsfløde og agurk. Østers kan og bør spises i hele sæsonen, som strækker sig fra efterår til tidligt forår alt efter art. Denne opskrift med dobbeltfløde og peberrod er den perfekte snackmundfuld, som bør nydes med kølig Champagne i forårssolen. Køb dine friske østers i vores gourmetsupermarkeder eller hos fiskehandleren.
Ingredienser
- 10 stk østers
- ¼ stk agurk
- 1 lille bundt purløg
- 2 dl dobbeltfløde 47-50% , evt. normal piskefløde
- Friskrevet peberrod
Sådan gør du
Step 1. Skær agurken i små tern eller tynde stave, brug gerne mest muligt med grønt på og undgå den våde midte. Snit purløg fint.
Step 2. Åbn dine østers.
Step 3. Kom en ½ tsk. fløde på hver østers. Drys purløg og agurketern over østersene. Riv lidt peberrod over hver østers til slut – servér gerne på is.
Tip
Find friske østers i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod
Tip
Der er ingen regel for, hvor lang tid før servering, du må åbne østers, så længe de blot er på køl. Smagen vil dog aftage eller tage smag af køleskab over tid.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...