Syltede hvide asparges
Skønt tilbehør til vildt-serveringer, fjerkræ og fisk
Ingredienser
- Syltede hvide asparges
- 8 stk hvide asparges
- ½ liter vand
- ½ liter eddike
- 150 g sukker
- 10 stk hele sorte peberkorn
- 1 stk laurbærblad
- 1 tsk fint salt
Sådan gør du
Sådan gør du
Skræl de hvide asparges og knæk enden af.
Salt aspargesene i ca. 1 time før de kommes i et sylteglas.
Lav en eddikelage af vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblad og hæld den over aspargesene mens den stadig er varm.
Forsegl sylteglasset og lad dem køle af på køkkenbordet.
Tip
Opbevar dem for en sikkerheds skyld på køl. De holder 4-6 måneder.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...