30/11/2019
|
Magasin 9 2019
Tatar med vagtel-spejlæg
Det kan sagtens være de små ting, som giver ekstra meget glæde. Det gælder eksempelvis for denne tartar med lækre små vagtelæg - Og frisk trøffel, hvis humør og pengepung tillader det
Ingredienser
- 600 g afpudset okseinderlår , skrabet eller skåret i fine tern
- ½ dl god olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- 4 vagtelæg
- Smør til stegning
- Frisk trøffel
Sådan gør du
Step 1.
Læg inderlåret i fryseren i ca. 1 time og skrab derefter tynde flager af kødet med en skarp kniv. Alternativt kan kødet hakkes på det fineste blad i kødhakkeren.
Step 2.
Rør kødet med olivenolie inden servering og smag til med salt og peber.
Step 3.
Kom smør på en varm pande, lad det bruse af og steg hurtigt 4 spejlæg af vagtelæggene, blommen må gerne være cremet ved servering.
Step 4.
Servér din tatar med et spejlæg på toppen og friskhøvlet trøffel i den mængde din revisor tillader.
Step 5.
Ønsker du at servere lidt tilbehør til din tatar kan vi anbefale sprøde kartoffelchips med trøffel og en let salat af frisee-salat, vendt i en klassisk vinaigrette.
Andre forslag
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...