Løgismose i Netto
Vafler af plantefars med grøn pesto og avocado
Skøn sommermad
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose plantefars
- 1 stk avokado
- 1 bæger Løgismose pesto verde
- 1 håndfuld friske grønne ærter
- 2 skefuld Løgismose creme fraiche 18%
- 1 stk citron (valgfri)
Sådan gør du
Step 1.
Opvarm et vaffeljern, pensl det med olie og fyld det med plantefars. Der er til 2 vafler i en pakke.
Step 2.
Lad vaffeljernet være lukket så længe som muligt, for at sikre at du får en fin ensartet vaffel. Giv plantefarsen ca. 8-12 min i vaffeljernet, til den er sprød, men stadig blød i midten.
Step 3.
Smør den grønne pesto på den færdige vaffel og pynt med skiver af avocado, friske ærter og en skefuld creme fraiche. Afslut eventuelt med en smule frisk citronsaft.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...