31/3/2022 | Magasin 2 2022
Anchoiade
Perfekt servering til alle dine roséstunder
Ingredienser
- Anchoiade
- 1 glas anjosfilet i olie Maruzzella
- 3 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 1 håndfuld frisk persille
- 2 spsk kapers i olivenolie
- 4 smilende æg
- 2 dl ekstra jomfruolivenolie
- vineddike , efter smag
- Salt og peber
- grøntsager (radiser, bladselleri, broccolini, peberfrugter, radicchio og lign.)
Sådan gør du
Sådan gør du
Hak ansjoser, hvidløg, skalotteløg, kapers og persille fint. Vend det sammen med jomfruolivenolie i en flot skål.
Smag til med vineddike, salt og peber. 3. Servér på et stort fad med spæde grøntsager og smilende æg og dyp så an i den himmelske ansjos-tapenade. God som snack eller som en frisk forret til frokost
Andre forslag
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave.
Grønkålssalat med solbærvinaigrette
Vores kok, Martin, elsker kål og for ham kan det sjældent blive for groft, mens andre kan synes, kål...