31/3/2022
|
Magasin 2 2022
Anchoiade
Perfekt servering til alle dine roséstunder
Ingredienser
- Anchoiade
- 1 glas anjosfilet i olie Maruzzella
- 3 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 1 håndfuld frisk persille
- 2 spsk kapers i olivenolie
- 4 smilende æg
- 2 dl ekstra jomfruolivenolie
- vineddike , efter smag
- Salt og peber
- grøntsager (radiser, bladselleri, broccolini, peberfrugter, radicchio og lign.)
Sådan gør du
Sådan gør du
Hak ansjoser, hvidløg, skalotteløg, kapers og persille fint. Vend det sammen med jomfruolivenolie i en flot skål.
Smag til med vineddike, salt og peber. 3. Servér på et stort fad med spæde grøntsager og smilende æg og dyp så an i den himmelske ansjos-tapenade. God som snack eller som en frisk forret til frokost
Andre forslag
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...