1/11/2024
|
Magasin 6 2024
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både smagsløg, samvittighed og pengepung – og hver en lille bid vækker minderne om den herlige højtidelighed, vi netop kan se tilbage på.
Mængder er ikke angivet i opskriften, da du blot skal bruge hvad der er tilbage fra julemiddagen – men en tommelfingerregel er at bruge lige dele af det hele. Vær dog påpasselig med mængden af fyldet fra andestegen, da der kommer en del sødme fra svesker.
Ingredienser
- Rest af Løgismose frilandsberberiand
- Fyld fra andestegen svesker og æbler
- Løgismose andesauce
- Dampede pichonæbler
- Hvide kartofler
- Brunede kartofler
- Evt. andefedt fra stegning
- Løgismose Rødkål
Sådan gør du
Step 1
Pil andekød fra skroget og skær det hele i mundrette stykker.
Step 2
Skær kartofler og æbler i mindre stykker
Step 3
Varm en pande op med andefedt, olie eller smør. Steg kartofler og kød, til de får let brune kanter.
Step 4
Tilsæt pichonæbler og et par skefulde fyld fra anden. Saml retten med lidt andesovs, men gem lidt til at servere på siden.
Step 5
Servér den brandvarme biksemad med rødkål og andesovs.
Andre forslag
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.