1/11/2024
|
Magasin 6 2024
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både smagsløg, samvittighed og pengepung – og hver en lille bid vækker minderne om den herlige højtidelighed, vi netop kan se tilbage på.
Mængder er ikke angivet i opskriften, da du blot skal bruge hvad der er tilbage fra julemiddagen – men en tommelfingerregel er at bruge lige dele af det hele. Vær dog påpasselig med mængden af fyldet fra andestegen, da der kommer en del sødme fra svesker.
Ingredienser
- Rest af Løgismose frilandsberberiand
- Fyld fra andestegen svesker og æbler
- Løgismose andesauce
- Dampede pichonæbler
- Hvide kartofler
- Brunede kartofler
- Evt. andefedt fra stegning
- Løgismose Rødkål
Sådan gør du
Step 1
Pil andekød fra skroget og skær det hele i mundrette stykker.
Step 2
Skær kartofler og æbler i mindre stykker
Step 3
Varm en pande op med andefedt, olie eller smør. Steg kartofler og kød, til de får let brune kanter.
Step 4
Tilsæt pichonæbler og et par skefulde fyld fra anden. Saml retten med lidt andesovs, men gem lidt til at servere på siden.
Step 5
Servér den brandvarme biksemad med rødkål og andesovs.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...