Rejer med knuste nye kartofler og skyrcreme
Ingredienser
- Rejer
- 200 g rejer , gerne søkogte eller fjordrejer
- Kartofler
- 400 g kartofler , brug de nye danske når sæsonen er til det
- Skyrcreme
- 150 g Løgismose skyr naturel eller skyrfraiche
- 50 g Løgismose piskefløde
- Salt og friskkværnet peber
- Urter
- 1 håndfuld blomsterkarse
- 1 håndfuld skolekarse
Sådan gør du
Kartofler
Step 1. Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra og knus kartoflerne let ved hjælp af en gaffel.
Skyrcreme
Step 1. Rør skyr og fløde sammen og smag til med salt og peber.
Anretning
Step 1. Anret kartoflerne på en tallerken og fordel cremen udover. Pynt med rejer og masser af frisk karse, salt og peber.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...