Rejer med knuste nye kartofler og skyrcreme
Ingredienser
- Rejer
- 200 g rejer , gerne søkogte eller fjordrejer
- Kartofler
- 400 g kartofler , brug de nye danske når sæsonen er til det
- Skyrcreme
- 150 g Løgismose skyr naturel eller skyrfraiche
- 50 g Løgismose piskefløde
- Salt og friskkværnet peber
- Urter
- 1 håndfuld blomsterkarse
- 1 håndfuld skolekarse
Sådan gør du
Kartofler
Step 1. Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra og knus kartoflerne let ved hjælp af en gaffel.
Skyrcreme
Step 1. Rør skyr og fløde sammen og smag til med salt og peber.
Anretning
Step 1. Anret kartoflerne på en tallerken og fordel cremen udover. Pynt med rejer og masser af frisk karse, salt og peber.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...