31/8/2021
|
Magasin 7 2021
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topper serveringen med tørret andebryst, og det må siges at kunne noget. Undlad at spare på de bitre salater, som er vigtige for modspillet til de røgede og fede smage.
Ingredienser
- 350 g blandede svampe
- 2 skiver daggammelt surdejsbrød
- 6 skiver røget andebryst
- Bitre salater (f.eks. radicchio eller frisée-salat)
- 1 håndfuld bredbladet persille ,finthakket
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk Løgismose smør
- Løgismose Salsa Verde
Sådan gør du
Step 1.
Rens og halvér svampene og steg dem i olivenolie ca. 5 minutter ved middelvarme, sammen med 2 knuste fed hvidløg.
Step 2.
Drys olie på brødet, og grill, rist eller steg det sprødt. Vask og klargør salaterne imens.
Step 3.
Tilsæt smør samt hakket bredbladet persille til svampene, og vend det hele sammen, indtil smørret er smeltet.
Step 4.
Anret svampe-blandingen og rigelig radicchio eller frisée-salat på brødet. Fordel skiver af røget andebryst, og top til sidst med Salsa Verde.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...