31/8/2021
|
Magasin 7 2021
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topper serveringen med tørret andebryst, og det må siges at kunne noget. Undlad at spare på de bitre salater, som er vigtige for modspillet til de røgede og fede smage.
Ingredienser
- 350 g blandede svampe
- 2 skiver daggammelt surdejsbrød
- 6 skiver røget andebryst
- Bitre salater (f.eks. radicchio eller frisée-salat)
- 1 håndfuld bredbladet persille ,finthakket
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk Løgismose smør
- Løgismose Salsa Verde
Sådan gør du
Step 1.
Rens og halvér svampene og steg dem i olivenolie ca. 5 minutter ved middelvarme, sammen med 2 knuste fed hvidløg.
Step 2.
Drys olie på brødet, og grill, rist eller steg det sprødt. Vask og klargør salaterne imens.
Step 3.
Tilsæt smør samt hakket bredbladet persille til svampene, og vend det hele sammen, indtil smørret er smeltet.
Step 4.
Anret svampe-blandingen og rigelig radicchio eller frisée-salat på brødet. Fordel skiver af røget andebryst, og top til sidst med Salsa Verde.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...