30/11/2020
|
Magasin 7 2020
Toast à la Løgismose
Natmad skal være sprødt, blødt, salt, fedt på den fede måde og umanerligt velsmagende – alt dét er vores kokkes natmadskit, som klæder dig på til at servere toast à la Løgismose for dine gæster, når der er behovfor en spiselig pause mellem drinks, Champagne og dansable rytmer fra højtaleren.
Toasten kan naturligvis også agere frokost lidt udover det sædvanlige.
Ingredienser
- 8 skiver Løgismose økologisk Danbo eller din favorit smelteost
- 8 skiver skinke af god kvalitet
- 8 skiver foccacia
- Sennepsmayonnaise
- Bøftomater
- Løgismose smør
- Flagesalt
Sådan gør du
Step 1
Smør foccaciabrødet med sennepsmayonnaise
Step 2
Placér 2 skiver skinke og 2 skiver ost på hver toast
Step 3
Top med skiver af bøftomat og læg den øverste skive brød på.
Step 4
Har du et toastjern kan du toaste heri. Alternativt kan du varme en pande godt op, tilsætte en gavmild klat smør og stege dine toast på panden i den brusende smør. Vend efter et par minutter, når du kan se osten begynder at smelte. Steg begge sider i rigeligt smør og afslut med flagesalt lige inden servering.
Andre forslag
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...