Parmesan
20 resultater
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...
Pappardelle med lammeragout
En ret, der emmer af det autentiske, italienske la...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Ravioli med græskar og ricotta
Spaghetti Puttanesca
Napolitansk pastaklassiker med masser af umami ...
Pasta Limone
Sprøde polenta-fritter med pepperoni og parmesan
Malfatti
Omelet med urter
Luksuriøs omelet med kantareller og urtesalat på toppen. Hemmeligheden bag en god omelet er en sa...
Risotto med asparges
Cæsarsalat
Cacio e pepe
Svinekoteletter i italienske klæder
Trøffelpasta
Prøv denne super–simple ret med frisk spaghetti, hvor det aromatiske trøffelsmør bidrager med luk...
Spaghetti carbonara
Pasta carbonara er en italiensk klassiker, som menes at have sin oprindelse i Rom fra midten af d...