- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
VINPRODUCENT
Domaine Drouhin-Laroze
Christine og Philippe Drouhin driver dette Domaine uden nogen forbindelser til Domaine Joseph Drouhin.
1. oktober 2018
Vinene er i årevis hovedsageligt blevet solgt til en stribe gode restauranter i Frankrig, og de har derfor ikke været videre kendte i udlandet.
Siden årtusinde skiftet - hvor Philippe tog over efter sin far Bernard - er kvaliteten steget støt, og han er nu i færd med at indfri de forventninger, som Bourgogne entusiaster med rette skal havde til et hus, som ejer mere end 5 ha. smukt eksponerede parceller med Grand Cru status.
I alt ejer Drouhin-Larose 12 ha. og producerer i omegnen af 50.000 flasker om året, hvoraf langt over halvdelen har Grand Cru eller Premiere Cru status.
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Fjerkræ og fjervildt er glimrende til Pinot Noir, da kødets struktur også er finere end f.eks. okse eller hårvildt
Grillet havbars med sauce romesco og nye grøntsager
Druens lave tanninindhold gør den til en af de bedste rødvine til fisk. Styrk matchet ved at designe fiskeretten til at møde vinen bedst muligt, gennem tilberedning som stegning eller grill
Løgismoses drueskole
Pinot Noir
Pinot Noir er en velkendt og yndet drue, der har bredt sig til fjerne hjørner af vinverdenen, og den er nu den 10. mest plantede sort i verden.