LØGISMOSSE I NETTO
Genvejen til (næsten) hjemmerørt sauce
Løgismose saucer er kulminationen på flere års intenst arbejde mellem vores kokke og gastronomiske mandskab i Løgismose-køkkenet på Fyn. Målet har været at skabe smagen og oplevelsen af hjemmerørt sauce.
NYHED: ØKOLOGISK MORNAYSAUCE
Vores økologiske mornaysauce er rørt fra bunden i Løgismose-køkkenet på Fyn af økologisk mælk fra danske køer, Parmigiano Reggiano BOB og mozzarellaost, tilsmagt med muskatnød. Med vores cremede mornaysauce ved hånden bliver det ikke nemmere at tilberede klassisk lasagne, flødekartofler, Eggs Florentine, lakselasagne, Croque Monsieur og Madame, og så kan den tilmed bruges som base i suppe, citron-, svampe- og gorgonzolasauce til pasta, kylling og fisk!
BRUG SAUCEN TIL CITRONSAUCE
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologiske mornaysauce som base, bliver det heller ikke meget nemmere at tilberede den. Servér saucen til fisk, kylling eller pasta.
BRUG SAUCEN I LASAGNE
Lad vores økologiske mornaysauce være den nemme løsning, når du laver lasagne - om det er den med laks, grøntsager eller kød er underordnet.
BRUG SAUCEN TIL KYLLING, FISK ELLER GRIS
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke. Oplagt til et stykke Løgismose kyllinge bryst eller svinemørbrad af ordentlig kvalitet.
BRUG SAUCEN I SUPPER
Fyld kurven med danske kartofler og porrer, og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauce – mere behøves ikke til en både nem, billig og cremet efterårssuppe.
BRUG SAUCEN TIL MORGENMAD
Den franske klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud med den ligeså cremede mornaysauce, og det bringer fryd en weekendmorgen.
Smutvejen til andesauce
Klassisk andesauce lavet på andefond og rødvin, tilsmagt med svesker og æbler. Saucen er tilberedt fra bunden i Løgismose Køkken på Fyn. Så er det kun andestegen, du skal bekymre dig om! Har du andsteg tilovers, bør du prøve andesaucen i en baguette med rester af and, grov sennep og syltede agurker.
BEARNAISESAUCE
Klassisk bearnaisesauce på 11% smør, æggeblommer fra fritgående høns, fransk estragon og skalotteløg. Se, det er oplevelsen af (næsten) hjemmerørt bearnaise med rigelige mængder smør, syre, fedme og estragon. Klar til at blive nydt til en god bøf og sprøde pommes frites, stegt kylling, biksemad eller hvid fisk.
BØF BEARNAISE
Entrecôte, klassisk bearnaisesauce, haricots verts og sprøde pommes frites er klassisk cafémad og ægte selvforkælelse.
HELSTEGT KYLLING MED POMMES & BEARNAISE
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfed, let syrlig og aromatisk bearnaisesauce er et måltid, der vil glæde de fleste.
WEEKENDMÅLTIDET
Kalvemedaljoner, pommes og bearnaise. Vores bearnaise er rørt med rigelige mængder ægte smør, æg fra fritgående høns og selvfølgelig fransk estragon.
Tilberedt fra bunden i Løgismose Køkken fra Fyn