31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Frølår med friteret persille og citron
Ingredienser
- Frølår med friteret persille og citron
- 1 kg franske frølår
- 100 g hvedemel
- 100 g smør
- ½ l smagsneutral olie
- 1 bakke kruspersille
- 1 citron
- Salt og peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland hvedemel med salt og peber. Vend frølårene heri.
Steg frølårene på en pande med smør ca. 2-3 min på hver side ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte.
Varm neutral olie op til 170 °C i en høj gryde, og fritér persillen, til den er sprød.
Anret frølårene på et fad med friteret persille og citronbåde.
Andre forslag
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...