15/5/2022 | Magasin 3 2022
Grillede gambas med et asiatisk tvist
Ingredienser
- Grillede gambas
- 10 stk store tigerrejer med hoved
- 6 macadamianødder
- 1 stk forårsløg
- 1 stk rød chili
- 2 spsk hakket, friske koriander
- Marinade
- 2 spsk hoisinsauce
- 2 spsk soja
- 1 spsk revet ingefær
- 1 fed revet hvidløg
- 1 spsk brun farin
- ½ lime , saften herfra
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og del marinaden op i to skåle – en til at pensle rejerne med og en til dip bagefter.
Step 2.
Grill rejerne ved høj varme 2-3 min. på hver side, og pensl dem løbende med marinaden. Vend gerne rejerne flere gange undervejs.
Step 3.
Hak macadamianødder, forårsløg, chili og koriander, og drys det over rejerne inden servering. God fornøjelse!
Andre forslag
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...