15/5/2022
|
Magasin 3 2022
Grillede gambas med et asiatisk tvist
Ingredienser
- Grillede gambas
- 10 stk store tigerrejer med hoved
- 6 macadamianødder
- 1 stk forårsløg
- 1 stk rød chili
- 2 spsk hakket, friske koriander
- Marinade
- 2 spsk hoisinsauce
- 2 spsk soja
- 1 spsk revet ingefær
- 1 fed revet hvidløg
- 1 spsk brun farin
- ½ lime , saften herfra
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og del marinaden op i to skåle – en til at pensle rejerne med og en til dip bagefter.
Step 2.
Grill rejerne ved høj varme 2-3 min. på hver side, og pensl dem løbende med marinaden. Vend gerne rejerne flere gange undervejs.
Step 3.
Hak macadamianødder, forårsløg, chili og koriander, og drys det over rejerne inden servering. God fornøjelse!
Andre forslag
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...