31/7/2019 | Magasin 7 2019
Grillspyd med andehjerter
Barbecue på Argentinsk inkluderer ofte kyllinge- eller andehjerter – gerne på spyd. Retten er næppe så stærk, som du ville møde den i det sydamerikanske, men servér den gerne ligeså uformelt; over gode snakke og til der ikke er mere på fadet, med Bodegas Tapiz’ charmerende vine i glasset.
Ingredienser
- Andehjerter
- 8 stk andehjerter
- 8 stk friske shiitake svampe
- 1 stk rød blomme
- 2 skiver tykke bacon
- 8 stk friske salvieblade
- 2 hele rødløg
- Majs med salvie
- 4 hele majskolber
- 4 skiver bacon
- 12 blade frisk salvie
- ½ dl vand
- 200 g Løgismose smør
Sådan gør du
Andespyd
Step 1. Del hver af baconskiverne og rødløgene i 4 stykker.
Step 2. Hak salvien fint.
Step 3. Sæt skiftevis andehjerter, baconstykker, rødløg, blomme og shitake-svampe på grill-spyd.
Step 4. Lav en marinade af olivenolie, hakket salvie og hvidløg, og marinér spyddende i ca. 10 minutter inden de grilles.
Step 5. Krydr godt med salt og peber og grill spyddene ca. 2 minutter på hver side.
Majs med salvie
Step 1. Skær bacon-skiverne i fine tern.
Step 2. Hak salvien fint.
Step 3. Skær majskernerne af kolberne.
Step 4. Kog vandet op og pisk smørret i med et piskeris eller en stavblender. Kog majskernerne og bacon-ternene i blandingen ved moderat varme, til majskernerne er møre, ca. 2-3 minutter.
Step 5. Smag til med citronsaft, salt, peber og hakket salvie.
Step 6. Servér grillspyddene med majsblandingen til, på sydamerikansk manér.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...