31/7/2019
|
Magasin 7 2019
Grillspyd med andehjerter
Barbecue på Argentinsk inkluderer ofte kyllinge- eller andehjerter – gerne på spyd. Retten er næppe så stærk, som du ville møde den i det sydamerikanske, men servér den gerne ligeså uformelt; over gode snakke og til der ikke er mere på fadet, med Bodegas Tapiz’ charmerende vine i glasset.
Ingredienser
- Andehjerter
- 8 stk andehjerter
- 8 stk friske shiitake svampe
- 1 stk rød blomme
- 2 skiver tykke bacon
- 8 stk friske salvieblade
- 2 hele rødløg
- Majs med salvie
- 4 hele majskolber
- 4 skiver bacon
- 12 blade frisk salvie
- ½ dl vand
- 200 g Løgismose smør
Sådan gør du
Andespyd
Step 1. Del hver af baconskiverne og rødløgene i 4 stykker.
Step 2. Hak salvien fint.
Step 3. Sæt skiftevis andehjerter, baconstykker, rødløg, blomme og shitake-svampe på grill-spyd.
Step 4. Lav en marinade af olivenolie, hakket salvie og hvidløg, og marinér spyddende i ca. 10 minutter inden de grilles.
Step 5. Krydr godt med salt og peber og grill spyddene ca. 2 minutter på hver side.
Majs med salvie
Step 1. Skær bacon-skiverne i fine tern.
Step 2. Hak salvien fint.
Step 3. Skær majskernerne af kolberne.
Step 4. Kog vandet op og pisk smørret i med et piskeris eller en stavblender. Kog majskernerne og bacon-ternene i blandingen ved moderat varme, til majskernerne er møre, ca. 2-3 minutter.
Step 5. Smag til med citronsaft, salt, peber og hakket salvie.
Step 6. Servér grillspyddene med majsblandingen til, på sydamerikansk manér.
Andre forslag
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...