30/6/2019 | Løgismose i Netto
Hotdogs med Løgismose pølser
Få ting her i verden kan hamle op med en veltilberedt hotdog, særligt hvis ingredienserne er af den bedste kvalitet. Løgismose pølser har et højt indhold af kød fra fritgående grise og kødkvæg, som sørger for saftige pølser, der ikke sprækker så let, og som derfor egner sig godt til grill, bål og pande. Pølserne er mærket med Smagen af Frihed og er lavet efter traditionelle pølsehåndværksmetoder.
Ingredienser
- Hotdogbrød
- 3 dl lunkent vand
- 1 dl mælk
- 50 g gær
- ½ dl olivenolie
- 1 æg
- 1 tsk salt
- 1 spsk sukker
- 650 g hvedemel
- 2 æg
- Ristede løg
- 2 store løg
- 2 dl mel
- 1 liter fritureolie
Sådan gør du
Hotdogbrød
Step1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt mælk, olie og 1 æg og rør sammen.
Step 2. Tilsæt salt, sukker og hvedemel lidt af gange, og ælt til dejen er smidig.
Step 3. Lad den hæve tildækket ved stuetemperatur i 30 minutter.
Step 4. Del dejen i 12 lige store stykker, form stykkerne til pølsebrød på en bageplade og lad dem efterhæve i yderligere 30 minutter.
Step 5. Pensl pølsebrødene med æg og bag dem i en forvarmet ovn ved 190 °C i 15-20 minutter. Brødene skal lyde hule, når du banker på dem i bunden. Lad de bagte pølsebrød køle lidt af inden du skærer dem.
Ristede løg
Step 1. Varm olien op i en gryde til omkring 175-180 °C. Har du en fritøse, kan du naturligvis bruge sådan en.
Step 2. Skær løgene i tynde skiver, skil lagene ad og vend dem i mel. Bruge en sigte til af si overskydende mel fra. Fritér herefter løgringene af flere omgange til de er gyldne og kom herefter løgringene på fedtsugende papir.
Andre forslag
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Pizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld sommeren med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...