Klassisk grønlangkål
Ingredienser
- 600 g grønkål
- Løgismose smør
- Havsalt
- 4 dl Løgismose piskefløde
- Sukker
- Citronsaft
- Revet muskatnød
Sådan gør du
Step 1.
Sautér grønkålen i en god klat smør, og tilsæt en smule salt. Lad kålen sautere, til den er næsten mør.
Step 2.
Tilsæt piskefløde, og lad kålen simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Step 3.
Tilsæt eventuelt lidt mere fløde eller mælk, hvis du synes kålen virker for tør. Smag grønkålen til med en smule sukker, citronsaft og revet muskatnøde.
Tip
Servér til klassisk julemiddag.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...