1/6/2021
|
Magasin 5 2021
Nye løg og kartofler med rygeost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager.
Her får du en servering med grillede nye løg, friskopgravede kartofler og cremet rygeost, som både kan fungere enkeltvis som frokostservering, som forret eller som tilbehør, hvor den sammen med andre grillede grøntsager udgør en herlig grillmenu, der er hyggelig at deles om.
Ingredienser
- 1 bundt nye løg med top
- 250 g nye danske kartofler
- 100 g Løgismose sødmælksrygeost
- Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- Salt, peber og urter
Sådan gør du
Step 1
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de lige netop er færdige, ca. 5-6 min.
Step 2
Rens og halvér løgene og grill dem hårdt på en varm grill.
Step 3
Anret de kogte kartofler og grillede løg på et fad med små klumper rygeost og god olie og smag til med salt og peber. Pynt med havens urter.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...