11/10/2022 | Løgismose i Netto
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Ingredienser
Sådan gør du
Step 1. Del burrataen i 8 stykker og anret på et stort fad. Top burraten med hele soltørrede tomater og hæld syltelagen over anretningen.
Step 2. Afslut med et generøst skvæt olivenolie. Servér med surdejsbrød.
Andre forslag
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...