31/1/2022 | Magasin 1 2022
Avokadotatar med ørredrogn og karse
Dette er løvemaden til de plantespisende. Nyd avokadotataren som en ret i sig selv, eller anret som appetizer f.eks. i krustader, på toast, eller i salatblade.
Ingredienser
- 2 stk avokadoer
- 2 spsk olivenolie
- 1 citron
- Salt og peber
- 2 stk forårsløg
- 4 spsk Løgismose creme fraiche 18% + 4 tsk. til pynt
- 2 glas ørredrogn
- 1 bakke karse , stor
- Godt brød
Sådan gør du
Step 1.
Hak avokadoerne i tern, og bland med olivenolie og creme fraiche. Smag til med salt, peber og citron.
Step 2.
Skær forårsløg i tynde skiver.
Step 3.
Placér avokadoblandingen på to tallerkener evt. ved brug af en ringform, så anretningen bliver rund og fin. Top med forårsløg, 1 tsk. creme fraiche, masser af ørredrogn og afslutningsvis en god portion karse.
Andre forslag
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Salat af grillede ferskner, rucola, salattern og pinjekerner
Det er naturligt at grille fisk og kød og efterhånden også alskens grøntsager – men har du prøvet...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...