31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Avokadotatar med ørredrogn og karse
Dette er løvemaden til de plantespisende. Nyd avokadotataren som en ret i sig selv, eller anret som appetizer f.eks. i krustader, på toast, eller i salatblade.
Ingredienser
- 2 stk avokadoer
- 2 spsk olivenolie
- 1 citron
- Salt og peber
- 2 stk forårsløg
- 4 spsk Løgismose creme fraiche 18% + 4 tsk. til pynt
- 2 glas ørredrogn
- 1 bakke karse , stor
- Godt brød
Sådan gør du
Step 1.
Hak avokadoerne i tern, og bland med olivenolie og creme fraiche. Smag til med salt, peber og citron.
Step 2.
Skær forårsløg i tynde skiver.
Step 3.
Placér avokadoblandingen på to tallerkener evt. ved brug af en ringform, så anretningen bliver rund og fin. Top med forårsløg, 1 tsk. creme fraiche, masser af ørredrogn og afslutningsvis en god portion karse.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...