31/10/2021
|
Magasin 9 2021
Friteret Camembert med Løgismose solbær marmelade
Ingredienser
- 1 stk Camembert , af god kvalitet og ikke for moden
- 2 æg
- Panko rasp
- Løgismose hvedemel
- 1 liter smagsneutral olie
- Løgismose solbær marmelade
Sådan gør du
Step 1
Del Camembert i 6 stykker og panér den først i hvedemel, dernæst i sammenpiskede æg og til sidst i panko-rasp. Sæt de panerede ostestykker i fryseren ca. 30 min., inden de friteres.
Step 2
Fritér ostestykkerne i neutral olie ved 180 °C til de er gyldne og sprød og flydende indeni. Servér med Løgismose solbær syltetøj.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...