16/5/2022
|
Magasin 3 2022
Kartoffelsalat med hvide asparges
En lille æstetisk servering af en kartoffelsalat.
Har du ikke tid til at anrette så fint, kan du røre alle ingredienserne sammen og servere i en stor skål toppet med lidt ekstra af de grønne urter.
Ingredienser
- 600 g nye danske kartofler
- 1 flødeost med dild og citron
- 4 skrællede hvide asparges
- 8 radiser
- Dild og brøndkarse
- Evt. fjordrejer eller caviar
Sådan gør du
Step 1
Kog kartoflerne i masser af spilkogende vand tilsat en lille håndfuld salt i 9-10 min. Sluk blusset, og lad kartoflerne trække sig ’al dente’ i yderligere ca. 10 min. Køl kartoflerne ned, pil dem (eller lad vær) og halvér dem.
Step 2
Kom flødeosten på en sprøjtepose.
Step 3
Anret en lille salat med asparges, radiser og flødeosten – enten som tallerkenservering eller på et fad med alle ingredienserne.
Step 4
Fordel dild og brøndkarse på toppen, og servér med det samme.
Andre forslag
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...