30/6/2019 | Magasin 6 2019
Kokkens skaldyrssalat
Hos de fleste fiskehandlere finder du skaldyrssalat i alskens afskygninger. Det er utvivlsomt fortryllende på frokostbordet, men har du prøvet at lave din egen? Vi rører skaldyrene med avocado, solmodne tomater og masser af dild. Til nydelse til frokost eller som enkel forret.
Ingredienser
- 300 g kogt kongekrabbe, rejer, krebsehaler eller anden skaldyr
- 2 stk modne avocadoer
- 2 gode solmodne tomater
- 2 forårsløg
- 1 lille bundt dild , hakket
- 250 g creme fraiche 38%
- 1 citron
- Balsamico
- 1 chili , finthakket
- Kørvel og bronzefennikel , til pynt
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Pluk skaldyrene og dræn dem, så de ikke afgiver en masse væske.
Step 2. Skær avocado i små tern. Rens tomater for skind og kerner, og skær dem i små tern. Rens og snit det grønne på forårsløgene, riv citronskal og hak chili og dild.
Step 3. Rør alle de rensede grøntsager og urter sammen med skaldyr og creme fraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Step 4. Pynt med et par dråber balsamico og krydderurter og servér med grillet brød.
Andre forslag
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...