30/6/2019
|
Magasin 6 2019
Kokkens skaldyrssalat
Hos de fleste fiskehandlere finder du skaldyrssalat i alskens afskygninger. Det er utvivlsomt fortryllende på frokostbordet, men har du prøvet at lave din egen? Vi rører skaldyrene med avocado, solmodne tomater og masser af dild. Til nydelse til frokost eller som enkel forret.
Ingredienser
- 300 g kogt kongekrabbe, rejer, krebsehaler eller anden skaldyr
- 2 stk modne avocadoer
- 2 gode solmodne tomater
- 2 forårsløg
- 1 lille bundt dild , hakket
- 250 g creme fraiche 38%
- 1 citron
- Balsamico
- 1 chili , finthakket
- Kørvel og bronzefennikel , til pynt
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Pluk skaldyrene og dræn dem, så de ikke afgiver en masse væske.
Step 2. Skær avocado i små tern. Rens tomater for skind og kerner, og skær dem i små tern. Rens og snit det grønne på forårsløgene, riv citronskal og hak chili og dild.
Step 3. Rør alle de rensede grøntsager og urter sammen med skaldyr og creme fraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Step 4. Pynt med et par dråber balsamico og krydderurter og servér med grillet brød.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...