Fakta
Christmas Collection ØKO
548,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Nyd de økologiske mandler drageret med vanilje og kirsebær, chokolade trøfler med mint, mørk chokolade med orange, deres prisvindende Amber chokolade med lakrids og marcipan og meget mere. Du får i alt 9 forskellige Summerbird varianter og en smagsoplevelse der hylder både de genkendelige, traditionelle julesmage samt nye og innovative.
Orange og Peru: Mørk chokolade 61% og orange
Valencia: Mørk chokolade 61% og marcipan
Amber: Amber chokolade, Piemonte hasselnødder, praline og krokant
Vanilla & Cherry: Ristede spanske mandler, krisebær, praline og vanilje
Mint trøffel: Mørk chokolade 61%, karamel og mynte
Liquorice: Amber chokolade, lakrids, karamel og marcipan
Praliné: Hvid chokolade, praline og marcipan
Piemonte: Mørk chokolade 61%, marcipan og hasselnød
Guayas: Ristede spanske mandler, mørk chokolade 71%, praline og grüe
Ingredienser
rørsukker
mandler *
19 %
kakaomasse
18 %
kakaosmør
12 %
hasselnødder *
7 %
invertsukkersirup
mælkepulver *
glukosesirup
flormelis
smør *
sukker
knuste kakaobønner
maltodextrin
hindbærpulver
vand
vaniljeekstrakt
emulgator
(sojalecithin)
kirsebærpulver
lakridspulver
solbærpulver
citronsaft
rapsolie
Maldon havsalt
pebermynteolie
appelsinolie
passionsfrugtpulver
Læsø sydesalt
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.