15/5/2025
|
Magasin 2 2025
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet kylling eller fisk
Avocadoerne er fundet i vores butik på Nordre Toldbod, hvor du altid finder dem ekstra store og sødmefulde. Krydret med ekstra god olivenolie, citronskal og flagesalt.
Ingredienser
- Avocado
- Citron
- Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- Flagesalt
Sådan gør du
Step 1
Skær avocado i tynde skiver og anret på et fad som en carpaccio. Afslut med saft og skal fra citronen, olivenolie og flagesalt.
Tip
Servér Løgismose kylligesteak til avokadocarpaccioen. Den er lavet på udbenet lår af Løgismose kyllingen, og vi tør godt garantere, at du ikke kommer til at savne den klassiske grillbøf.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.