Receptionsmad
10 resultater
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Kok Christian Tørring tager serveringen med østers til nye højder og tilbedereder de små bløddyr på ...
Tatar med svampemayonnaise og syltede svampe
Akvavit og løvemad har været et elsket match siden tidernes morgen. Nærværende fortolkning sammen me...
Sprøde polenta-fritter med pepperoni og parmesan
Til en kold drink hører sig snacks – det er så sikkert som amen i kirken! Polenta kendes måske af m...
Dampede kammuslinger med vietnamesiske nuancer
Kammuslinger er velsagtens en klassiker i køkkenet, særligt i forretsserveringer hvor de kødfulde mu...
Salte vafler med parmaskinke og italiensk tapenade
Du kender dem fra det søde køkken, hvor de serveres med puddersukker og solbærmarmelade – disse serv...
Croquetas de jamon og padrón-peber
Croquetas de jamon og pimientos de Padrón er ultimative klassikere på tapasbarrene overalt i Spanien...
Gratinerede østers
Østers – alle dage en klassiker hos Løgismose – hvad end den er rå eller gratineret. Fine de Claire...