30/3/2021
|
Magasin 3 2021
Escargots à la Bourguignonne
Snegle; en fransk klassiker, som for mange ikke indtager en særlig hyppig plads i kostpyramiden herhjemme i det køligere nord. Det er en skam! Veltillavede snegle i fin vals med smør, hvidløg og citron er en ypperlig spise og serverer du de delikate bløddyr med et køligt glas Chablis vil du opleve en gastronomisk fornøjelse så stor, at du med ét forstår hvorfor netop dette match er blevet en Løgismose-klassiker.
Ingredienser
- 24 stk vinbjergsnegle af god kvalitet
- 100 g usaltet smør
- 2 fed hvidløg , pillede og meget finthakkede
- Skal fra en halv citron
- Citronsaft til at smage til med
- 1 håndfuld finthakket persille
- 3 skiver godt og gerne halvtørt surdejsbrød uden skorpe
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Kom vinbjergsnegle i smurte sneglepander. Kom halvdelen af brødet i en blender og tilsæt de øvrige ingredienser undtagen citronsaft, pastis og salt og peber.
Step 2.
Blend massen homogen og juster med pastis, citronsaft samt salt og peber efter smag.
Step 3.
Kom en klat smør oven på hver snegl og sæt snegle panderne i en forvarmet ovn med fuld knald på grillelementet, og grill dem til fyldet er sprødt og al smør er smeltet. Gratineringen skal være gylden på toppen. Servér med det samme.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...