16/5/2022
|
Magasin 3 2022
Grillede østers med kryddersmør
De mineralske skaldyr kan noget helt særligt om sommeren – de smager af salt og det åbne hav.
Har I tændt op i grillkullet, så prøv også at lægge østersene på grillen, så smørret smelter, skallen syder, og smagen bliver intensiveret. En lille, stor smagsoplevelse til de mange lette sommervine.
Ingredienser
- 10 østers
- 25 g blødt Løgismose smør
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk hakket estragon
- 1 spsk hakket persille
- ½ citron skal herfra
- 1 tsk Piment d’Espelette
Sådan gør du
Step 1
Bland smør med urter, citronskal og Piment d’Espelette.
Step 2
Åbn østersene, og kom 1 tsk. kryddersmør i hver.
Step 3
Grill østersene i 1-2 min. til smørret er smeltet, og østersene er let tilberedt.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...