31/3/2022
|
Magasin 2 2022
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes med at servere sine østers med de urter, man har ved hånden. Ramsløg – eller blomsterne derfra –, vandkarse, skovsyre, spæde mælkebøtter, rødkløverblomster, sankthansurt, spansk kørvel eller lægekokleare er gode bud på urter, der går godt til østers. Tag for eksempel skovsyren, der på fornem vis kan erstatte citron og vinaigretten eller lægekoklearen, der med sin markante smag af peber og noter af karse giver mineraliteten og fedmen i østersen et raffineret modspil.
Ingredienser
- Østers
- Friske vilde urter
- Olivenolie
- Citron
Sådan gør du
Step 1
Åbn østers, anret med urter, dryp med olie og citron – og nyd det!
Tip
Køb dine østers hos Løgismose, Nordre Toldbod.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...