Andechips
Med Karl Johan-mayonnaise
Ingredienser
- Andechips
- 150 g andekød
- 100 g tapiokamel
- 100 g andefond
- 1 tsk salt
- 1 l vindruekerneolie
- 1 håndfuld tørrede karl johan svampe
- Karl Johan-mayonnaise
- 100 g karl johan svampe skåret i fine tern
- 1 spsk Løgismose smør
- 1 spsk finthakket kapers
- 1 spsk finthakkede skalotteløg
- 1 håndfuld persille
- 100 g mayonnaise
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Andechips
Step 1. Blend alle ingredienser, på nær olie og svampe, til en glat fars. Varm ovnen op til 150 grader med et vandbad i bunden. Smør farsen tyndt ud mellem to stykker bagepapir og bag den i ca. 10-15 minutter.
Step 2. Tag den bagte fars ud af ovnen og stil den på køkkenbordet, til den er tør, helst natten over. Knæk derefter i chips-stykker og friter dem i en gryde i vindruekerneolie ved 180 grader, eller til olien begynder at syde omkring en tændstik.
Step 3. Krydr dem med groft salt, gerne blendet med lidt tørrede karljohan svampe.
Karl Johan-mayonnaise
Step 1. Rist svampene på panden i lidt smør. Tilsæt kapers, skalotteløg og persille, når svampene er gyldne. Smag til med salt og peber. Lad svampene køle helt af, inden du rører dem i mayonnaisen.
Step 2. Server gerne chipsene lune som en lille snack inden middagen. Stil en lille skål ved siden af med mayonnaisen, som man kan dyppe chipsene i.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...