31/5/2021 | Magasin 5 2021
Burrata med ærter og sødskærm
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager. Her får du 1 ud af 5 små serveringer med grillet grønt, som både kan fungere enkeltvis som frokostserveringer, som forret eller som tilbehør, men sammen udgør en herlig grøn grillmenu. Retterne er hyggelige at deles om og både den røde vin samt rosévinen fra Château Mont-Redon kan med fordel hældes i glassene.
Ingredienser
- 1 stk burrata (kan købes i vores butik på Nordre Toldbod)
- 1 kg friske ærter i bælg
- 4 stængler sødskærm
- Løgismose olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Bælg ærterne
Step 2.
Hak bladene fra sødskærm fint og vend dem med olivenolie og ærter. Smag til med salt og peber.
Step 3.
Anret i en dyb tallerken. Skær hul i burrataen og anret ærteblandingen rundt om osten.
Andre forslag
Østersceviche med koriander og sprøde ris
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i en citrusmarinade, der sålede...
Sprød kålsalat med østers og tangpulver
I Danmark er vi så heldige, at et væld af kåltyper...
Stegt helleflynder med hjertemuslinger, skummende sauce, dild og kaviar
Helleflynder er den største fladfisk, og måske også den fineste spisefisk Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...