1/6/2021
|
Magasin 5 2021
Burrata med ærter og sødskærm
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager.
Her får du 1 ud af 5 små serveringer med grillet grønt, som både kan fungere enkeltvis som frokostserveringer, som forret eller som tilbehør, men sammen udgør en herlig grøn grillmenu, der er hyggelig at deles om.
Ingredienser
- 1 stk burrata (kan købes i vores butik på Nordre Toldbod)
- 1 kg friske ærter i bælg
- 4 stængler sødskærm
- Løgismose olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1
Bælg ærterne
Step 2
Hak bladene fra sødskærm fint og vend dem med olivenolie og ærter. Smag til med salt og peber.
Step 3
Anret i en dyb tallerken. Skær hul i burrataen og anret ærteblandingen rundt om osten.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...