4/4/2024
|
Magasin 2 2024
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nemmere bliver det ikke
Ingredienser
- 10 stk ansjosfileter
- 10 stk Løgismose økologiske grønne oliven
- 10 stk syltet chili
- 1 skalotteløg
- ½ bundt persille
- 10 stk tandstikker
Sådan gør du
Step 1
Skær skalotteløg fint.
Step 2
Fordel ansjos, oliven og chili på tandstikker.
Step 3
Anret på et fad eller i en skål og drys med persille og skalotteløg.
Andre forslag
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.